Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U noćnom klubu

Konobar noćnog kluba Rusu nanio teške ozljede?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija završila je kriminalističku obradu protiv 27-godišnjaka iz Zagreba za kojeg se sumnja da je 40-godišnjem Rusu nanio teške tjelesne ozljede.

27-godišnji je Zagrepčanin kao zaposlenik noćnog kluba 'Princess'  u Vodicama proteklu srijedu oko 02:14 sata zbog neporazuma oko plaćanja računa napao Rusa i nanio mu teške tjelesne ozljede. Protiv osumnjičenog 27-godišnjaka slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, stoji u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo Suđenje zbog ubojstva Tomislava Sablje - 3 Ostaju u istražnom zatvoru Redari optuženi za Sabljino ubojstvo izjasnili se da nisu krivi: Na suđenu pročitani detalji događaja iz kobne noći Slika nije dostupna Vatra se počela širiti Požar u vodičkoj Haciendi: Vatrogasci spriječili da potpuno ne izgori!

>> Državni inspektorat zatvorio Princess bar

Noćni klub Princess puno je puta bio mjesto tučnjava, prijevara i prijetnji i pokušajima iznude u kojima je morala intervenirati policija. Protekle godine uhićena su tri konobara spomenutog kluba jer su prijetnjama pokušali od trojice Talijana izvući 11.000 kuna za dva šampanjca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene