Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija uhvatila je 29-godišnjeg preprodavača kokaina koji je drogu skrivao u smetlarniku zgrade na području Trnja u kojoj neprijavljeno stanuje.


U njegovom stanu policija je pronašla oko 8500 kuna za koje sumnja da potječu od preprodaje kokaina, dok je u smetlarniku u odvodima za cijevi našla oko 90 grama kokaina koji u uličnoj preprodaji dostiže cijenu od oko 45.000 kuna, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Vezani članci Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!" Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga Nakon velike zapljene kokaina u Dubrovniku: ''Zločinačke organizacije traže druge ulazne luke prema tržištu Europe"

Diler je uhićen nakon što je u ponedjeljak u Trnju s manjom količinom kokaina uhvaćen njegov vršnjak koji je, kako je utvrđeno, drogu kupio od osumnjičenog dilera. Osumnjičeni za preprodaju kokaina priveden je istražnom sucu zagrebačkog Županijskog suda, dok je njegov kupac kazneno prijavljen zbog posjedovanja droge i pušten da se brani sa slobode. (Hina)