Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Kod Bjelovara u sudaru s kamionom poginuo 61-godišnji mopedist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu navečer nešto prije 23 sata, poginuo je 61-godišnji mopedist nakon što se u Rovišću kod Bjelovara sudario s kamionom.

Dok se na mopedu kretao Bjelovarskom ulicom u mjestu Rovišće, jedan 61-godišnjak prešao je na lijevu stranu kolnika, gdje se sudario s kamionom. Smrtno je stradao na mjestu događaja.

''Oko 22:55, 61-godišnjak je upravljao mopedom kroz Rovišće, Bjelovarskom ulicom, u smjeru centra mjesta. Dolaskom do nogometnog igrališta u jednom trenutku mopedom je s desne strane kolnika prešao na lijevu stranu, gdje se sudario s kamionom koji je vukao prikolicu, a kojim je upravljao 41-godišnji vozač koji se kretao iz suprotnog smjera, desnom stranom kolnika. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 61-godišnji vozač mopeda'', priopćili su iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu (Foto: Dnevnik.hr) Dvije osobe ozlijeđene Prometna nesreća u Zagrebu: Automobil završio na boku, vatrogasci izvlačili jednu osobu iz vozila

Očevidom prometne nesreće je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Bjelovaru, koja je naložila obdukciju.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske podsjećaju da je ovo peta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene