Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog jučerašnjeg fizičkog obračuna u Osnovnoj školi Petra Kružića u Klisu s optužnim su prijedlozima završili i roditelj koji je nasrnuo na profesoricu kemije te ravnatelja, ali i sam ravnatelj.


Roditelj (40) koji je nasrnuo na ravnatelja (53) Osnovne škole Petra Kružića u Klisu zadržan je u zatvoru na Bilicama, a ravnatelj je nakon ispitivanja pušten da se brani sa slobode, doznaje se danas na Prekršajnom sudu.

>> Klis: Roditelj pretukao učiteljicu i šakom udario ravnatelja!

Vezani članci Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava (Foto: Dnevnik.hr) Unatoč apelu pravobraniteljice Penava još ne miče snimku djece koja sjede tijekom himne Zakonski prijedlog o suspenziji (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Predložen novi Zakon o odgoju i obrazovanju - Ravnatelji dobivaju veće ovlasti nad agresivnim učenicima

Splitska je policija protiv obojice podnijela optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnoga reda i mira. Tučnjava se dogodila jučer ujutro u učionici Osnovne škole Petra Kružića u Klisu, gdje je 40-godišnji otac jednog učenika tijekom nastave ušao u razred i nastavnicu biologije i kemije najprije verbalno napao, a zatim ju je pred učenicima i udario.

Ubrzo je u razred stigao ravnatelj koji je, kako bi obranio nastavnicu, oca učenika pokušavao smiriti, no tada je dobio udarac u glavu, a tučnjava se nastavila i na podu učionice. Nakon dolaska policije 40-godišnjak je odveden u policijsku postaju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook