U srijedu, u ranim jutarnjim satima zagrebački vatrogasci dobili su dojavu o prometnoj nesreći na Sljemenskoj cesti.

Galerija


Vatrogasna postrojba Zagreb dojavu o prometnoj nesreći primila je u 2:42 u srijedu ujutro. Automobil je sletio s ceste kod adrese Sljemenska cesta 5 u Zagrebu.

Vezani članci Zagrebački vatrogasci u akciji spašavanja (Foto: Facebook/Vatrogasna postrojba Zagreb) Hrvatski rally vozač nakon prometne nesreće na Sljemenskoj cesti: "Mladi životi tamo su skončali zbog čiste gluposti" Prometna nesreća u Hrastju (Foto: DVD Sv. Ivan Zelina) Preminula majka dječaka poginulog u prometnoj nesreći kod Sv. Ivana Zeline

Na mjesto događaja izišla su dva vatrogasna vozila s devet vatrogasaca.

"Bila je to tehnička intervencija. Djelatnici Hitne medicinske pomoći nisu mogli doći do osoba koje su ostale zarobljene u automobilu nakon što su sletjele s ceste. Spasili smo ih pomoću užadi i tzv. korita", doznajemo od zagrebačkih vatrogasaca.

Iz PU zagrebačke potvrdili su da su dojavu o prometnoj nesreći dobili oko 2 sata ujutro. "Došlo je do slijetanja osobnog automobila s ceste. Radi se o Mercedesu C klase. Dvije su osobe lakše ozlijeđene u toj prometnoj nesreći", doznajemo od zagrebačke policije.