Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema mira

Planuo još jedan: Otkriveno čiji je automobil izgorio u Solinu

U Solinu planuo automobil - 1
U Solinu planuo automobil - 1 Josko Ponos/ CROPIX
Aktualno Galerija U Solinu planuo automobil - 1 U Solinu planuo automobil - 1 Foto: Josko Ponos/ CROPIX U Solinu planuo automobil - 2 U Solinu planuo automobil - 2 Foto: Josko Ponos/ CROPIX U Solinu planuo automobil - 3 U Solinu planuo automobil - 3 Foto: Josko Ponos/ CROPIX U Solinu planuo automobil - 4 U Solinu planuo automobil - 4 Foto: Josko Ponos/ CROPIX +1 U Solinu planuo automobil - 5 Galerija 1/6 >>
Još jedan automobil izgorio je u Solinu, a navodno se radi o vozilu u vlasništvu supruge Branka Dokića, koji je otprije dobro poznat policiji.

Jutros oko 5:45 u Solinu je izbio požar na parkiranom osobnom automobilu, koje je djelomično izgorjelo, priopćila je PU splitsko-dalmatinska. Požar su ugasili vatrogasci.

Škoda se, doznaje Dalmatinski portal, nalazi u vlasništvu supruge Solinjanina Branka Dokića, koji je, kao i njegov brat Igor, otprije dobro poznat policiji.

Branko Dokić početkom 2020. godine zbog 100 grama kokaina nagodio se s tužilaštvom na tri godine zatvora, nakon čega je pušten iz pritvora. Osim toga, u zatvoru je bio i zbog pljačke benzinske postaje, a s bratom je pokušao izazvati pobunu u zatvoru na Bilicama.

Pročitajte i ovo Marin Gergorović, gradonačelnik Cresa Otok u blokadi Automobili na Cresu namjerno su zapaljeni, policija objavila i kako. Gradonačelnik: "Građani su uznemireni, ali mislim da razloga za brigu nema"

Pročitajte i ovo Zapaljeni automobil u Osijeku - 6 suci razočarani Sutkinji zapaljen automobil: Vrhovni sud ogorčen, pogledajte koga su prozvali! Oglasilo se i ministarstvo

Policija zasad ne otkriva je li ovaj događaj povezan s propucavanjem u Splitu. Naime, četvorica muškaraca koji se dovode u vezu s pucnjavom u Splitu u kojoj je ranjen 36-godišnji Josip Čubelić još nisu pronađena iako je potraga za njima trajala i noćas, drugu noć zaredom, potvrdili su u četvrtak ujutro iz splitske policije.

U nedjelju je zapaljen automobil uskočkoj sutkinji u Osijeku, no policija je objavila kako zapaljenje tog automobila nema veze s njezinim poslom. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene