Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAČEKUŠA NA SKALICAMA

Duge cijevi na ulicama: Policija i dalje traži četvoricu bjegunaca nakon obračuna u Splitu

Pucnjava u Splitu - 16
Pucnjava u Splitu - 16 Josko Supic / CROPIX
Aktualno Galerija Pucnjava u Splitu - 16 Pucnjava u Splitu - 16 Foto: Josko Supic / CROPIX Policija traga za napadačima iz Splita Policija traga za napadačima iz Splita Foto: DNEVNIK.hr Potraga za napadačima - 3 Potraga za napadačima - 3 Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u Splitu - 13 Pucnjava u Splitu - 13 Foto: Josko Supic / CROPIX +4 Pucnjava u Splitu - 14 Galerija 1/9 >>
Četvorica muškaraca koji se dovode u vezu s pucnjavom u Splitu u kojoj je ranjen 36-godišnji Josip Čubelić još nisu pronađena iako je potraga za njima trajala i noćas, drugu noć zaredom, potvrdili su u četvrtak ujutro iz splitske policije.

"Tragali smo za četvoricom bjegunaca i noćas cijelu noć, a mjere traganja nastavljaju se i danas", potvrdili su u splitskoj policiji.

Policija opetovano poziva građane koji imaju bilo kakva saznanja da to prijave.

Lokalni portali jučer poslijepodne objavili su da je u garaži u četvrti Pazdigradu pronađen bijeli Mercedes koji su svjedoci pucnjave vidjeli da se udaljava s mjesta zločina u Putu Skalica.

Sada se traga za crnim Mercedesom kojim su, pretpostavlja se, pobjegla četvorica muškaraca. U policiji jučer te medijske navode nisu željeli komentirati.

Trenutak uoči pucnjave u Splitu u kojoj je propucan J. Č., povezan s kriminalnim miljeom, snimila je nadzorna kamera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene