U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 9 sati na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na viaduktu Drežnik u Karlovcu, poginula je jedna osoba, a jedna je osoba ozlijeđena i prevezena u karlovačku bolnicu, doznaje se u Policijskoj upravi karlovačkoj.


Prema prvim informacijama policije osobni automobil mercedes, u kojem su bile stradale osobe, sudario se s drugim osobnim automobilom.

Vezani članci Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Objavljeni detalji teške prometne nesreće kod Daruvara: Udario u metalni stup i sletio s ceste Prometna nesreća na ličkoj cesti smrti - 1 Lička cesta smrti: "Ne znam koliko ljudi tu treba poginuti da se nešto riješi"

Kako javlja Kaportal poginuo je vozač automobila koji se na vijaduktu zaustavio da promijeni gumu na vozilu. U jednom trenutku u automobil se zabilo drugo vozilo. Od jačine sraza tijelo nesretnika je odbačeno čak na drugi prometni trak autoceste prema Karlovcu.

U tijeku je očevid kojom će se utvrditi uzroci i okolnosti prometne nesreće. Očevidu je nazočan i sudac istrage Ivan Perković.

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na vijaduktu Drežnik, promet se u oba smjera odvija uspreno jednim trakom, a u smjeru Rijeke vozi se i u koloni. (Hina)