Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Troje poginulih u prometnoj nesreći na Dalmatini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe poginule, a dvije su teško ozlijeđene u sudaru dvaju vozila na autoputu A1 kod čvora Vrpolje u blizini Šibenika, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kninska.

Od ozljeda u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 8,20 sati na autocesti, u šibenskoj je bolnici umrla 57-godišnja žena, koja je, uz dvojicu vozača koji su na mjestu poginuli, treća žrtva te nesreće, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Slika nije dostupna Donje Polje u blizini Šibenika Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene u prometnoj nesreći

U šibenskoj bolnici na liječenju su još dvije osobe ozlijeđene u toj prometnoj nesreći.

Očevidom je utvrđeno je 53-godišnji muškarac iz Ivanić Grada vozio VW pasat zagrebačkih registarskih oznaka iz smjera Zagreba prema Splitu. Zbog neprilagođene brzine, automobil je skliznuo s kolnika, zarotirao se i probio zaštitnu ogradu prema suprotnome kolničkom traku, od Splita prema Zagrebu, te se izravno sudario s džipom registriranim u Velikoj Britaniji kojim je upravljao 58-godišnjak s osječkog područja. Oba su vozača poginula, a u 10,15 sati u šibenskoj je bolnici umrla i 57-godišnja putnica iz džipa, državljanka Velike Britanije. Još dvoje putnika iz džipa zadržano je u šibenskoj bolnici, a riječ je o bračnome paru iz Biograda - 48-godišnjemu muškarcu i 39-godišnjoj ženi.

Od 8,25 do 13,10 sati južni trak autoceste A-1 od čvora Vrpolja do izlaza Prgometa bio je zatvoren za promet, a vozila su se prema Splitu preusmjeravala od čvora Vrpolja preko Boraje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene