Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kotač zahvatio travu

Dvoje poginulih i troje ozlijeđenih pri prevrtanju na autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula a četiri su ozlijeđene pri slijetanju osobnog automobila s autoceste Zagreb-Lipovac kod Velike Kopanice u Brodsko- posavskoj županiji, izvijestila je danas brodsko posavska policija.

Nesreća se dogodila u 11,35 minuta. Očevid je u tijeku a promet se odvija trakom za pretjecanje.

Pročitajte i ovo 750.000 prometnih prekršaja prošle godine Pokrovitelj Osiguraj.me 750.000 prometnih prekršaja prošle godine: Znate li kolike su kazne za najčešće? Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa

Kako se neslužbeno doznaje, smrtno su stradale 55- godišnja državljanka Makedonije i njena 28 -godišnja kćerka sa troje djece u dobi od jedne do osam godina. Nesretna 28-godišnja žena je preminula kasnije u brodskoj bolnici. Djevojčice imaju njemačko državljanstvo, a poginule žene makedonsko.

Nesreća se dogodila kad su kotači automobila zahvatili travnatu površinu, automobil probio zaštitnu ogradu i sletio s ceste. U višestrukom prevrtanju i vozačica i sve putnice ispale su iz automobila. (Hina)

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene