Pucnjava u Novom Zagrebu - 1
Pucnjava u Novom Zagrebu - 1 Foto: Jurica Galoić/Pixsell

Policija je objavila kako je u pucnjavi u utorak kasno navečer u zagrebačkim Dugavama lakše ozlijeđen muškarac koji je netom prije u prozor jednog stana zgrade u Ulici Vajdin vijenac bacio kamen.


U zagrebačkom naselju Dugave u utorak je, prije 23 sata, došlo do pucnjave u kojoj je lakše ozlijeđen muškarac, koji je netom prije na zgradu bacio kamen, izvijestila je zagrebačka policija u srijedu.

Vezani članci Noćni provod - 2 Splitska policija u subotu kontrolirala kafiće i klubove, obišli su ih 163 i provjerili drže li se mjera Stožera Policija na djelu Trebat će im odvjetnik nadljudskih moći, policija ih je ulovila usred zločina

Jučer je oko 22:40 u Novom Zagrebu u Ulici Vajdin vijenac 31-godišnjak došao pred zgradu i bacio kamen u prozor jednoga stana.

Potom je iz zgrade za sada nepoznati počinitelj u njegovu smjeru ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja, pri čemu je bacač kamena lakše ozlijeđen.

Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, priopćili su iz policije.