Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Jedan muškarac lakše ozlijeđen: Policija objavila detalje sinoćnje pucnjave u Novom Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila kako je u pucnjavi u utorak kasno navečer u zagrebačkim Dugavama lakše ozlijeđen muškarac koji je netom prije u prozor jednog stana zgrade u Ulici Vajdin vijenac bacio kamen.

U zagrebačkom naselju Dugave u utorak je, prije 23 sata, došlo do pucnjave u kojoj je lakše ozlijeđen muškarac, koji je netom prije na zgradu bacio kamen, izvijestila je zagrebačka policija u srijedu.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Jučer je oko 22:40 u Novom Zagrebu u Ulici Vajdin vijenac 31-godišnjak došao pred zgradu i bacio kamen u prozor jednoga stana.

Potom je iz zgrade za sada nepoznati počinitelj u njegovu smjeru ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja, pri čemu je bacač kamena lakše ozlijeđen.

Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Dubrava, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, priopćili su iz policije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene