Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se uzrok

Iz gorućeg stana u Rovinju spasili troje djece i troje odraslih, muškarac u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dojavu o požaru u stanu na prvom katu kuće vatrogasci su dobili noćas oko 3:40. Iz stana su izvukli troje malodobne djece u dobi od dvije do 14 godina te tri punoljetne osobe. Jedan je muškarac zbog udisanja dima prevezen u OB Pula.

Rovinjski vatrogasci spasili su troje maloljetne djece i tri odrasle osobe iz požara koji je izbio u četvrtak oko 3:40 na prvom katu kuće u Rovinju, među kojima je jedan muškarac prevezen u bolnicu, izvijestila je u četvrtak PU istarska.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Dvije punoljetne i tri maloljetne osobe neozlijeđene su izvučene izvučene iz stana, a muškarac je zbog udisanja dima prevezen u pulsku Opću bolnicu, potvrdila je policija.

Policija je dojavu o požaru na prvome katu kuće u Ulici Pessel u Rovinju zaprimila u 3:40, a na gašenje su upućeni rovinjski vatrogasci s tri vozila. Požar je lokaliziran već oko 4 sata, a iz stana su vatrogasci izvukli troje malodobne djece u dobi od dvije do 14 godina te tri punoljetne osobe od kojih je jedna, zbog udisanja dima, prevezena u pulsku bolnicu.

"Uzrok požara još nije utvrđen, a policijski djelatnici u suradnji s inspektorom zaštite od požara tijekom jutra će obaviti očevid, nakon kojeg bi trebale biti poznate sve okolnosti koje su dovele do požara", istaknula je glasnogovornica PU istarske Suzana Sokač. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene