Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Hybridovom blogu osvanuo je novi post u kojem se tvrdi da mu je droga, zbog koje je uhićen u nedjelju u Starigradu kod Zadra, podmetnuta. Hybrid je naime o svojim dilerskim 'pothvatima' pisao i na blogu što je trag po kojem ga je policija i otkrila.


Na blogu hybrid.blog.hr osvanuo je novi post koji potpisuje 'hc lik' koji se predstavlja kao prijatelj uhićenog. On iznosi, kako tvrdi, nove 'informacije' vezano uz Hybridovo uhićenje. 'Hc lik' u postu tvrdi kako je Hybridu, čije je pravo ime Anis Mohamed Omar, droga podmetnuta. Podsjetimo Omar je prošle nedjelje uhićen jer je policija prilikom pretrage u njegovom stanu i automobilu pronašla heroin. Nakon toga određen mu je jednomjesečni pritvor u kojem se trenutno nalazi. Njegov prijatelj tvrdi da mu je droga podmetnuta zbog afere 'Indeks 2' u kojoj je sudjelovao. Omar je, naime, bio osumnjičen da je  kupio pet ispita na Prometnom fakultetu za ukupno 2600 eura. Zanimljivo je kako je Omar na svom blogu pisao i o kupovini ispita jednako kao i o dilanju na zadarskoj Kalelargi.

Vezani članci Srednjoškolski đački dom u Zadru Ravnatelj zadarske karantene strancima privatno naplaćivao smještaj: Odbija dati ostavku, Županija traži razrješenje Marihuana i oružje U Dalmaciji pala dva dilera: Oduzeto im skoro 24 kilograma marihuane i oružje

Donosimo dio posta 'hc lika': 

'Prvo su ušli u kuću, okrenuli se oko sebe dva puta, otvorili jednu ladicu valjda, sve zajedno minutu-dvije pretrage, ako uopće mogu takve radnje uči u tu definiciju, i izašli iz kuće te došli do auta...jedan murjak je ušao na zadnje sjedalo i kao ispod sica nasao vrećicu te slavodobitno viknuo - 'Ej, vidi što sam našao...' Naravno priveli su hybrida pod optuzbom za dilanje, jer se radi o velikoj količini, a sutradan je na sudu dobio mjesec dana pritvora, pod obrazloženjem sprečavanja mogućeg ponavljanja kaznenog djela.

Više pročitajte na Hybridovom postu na Blog.hr-u.