Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hladnokrvno ga ubio zbog nepočišćenog smeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Križevačka policija prijepodne je dovršila očevid sinoćnjega ubojstva koje se dogodilo oko 20,15 sati u Koprivničkoj ulici, u Križevcima, kada je hicima iz pištolja ubijen Tomo Petranović (44) , zaposlenik Croatia osiguranja.

Kaznena prijava za teško ubojstvo bit će podnijeta protiv Tome Novkovića (67), iz Križevaca, kojeg je sinoć uhitila i pritvorila križevačka policija, izvijestila je danas istražna sutkinja Županijskoga suda u Koprivnici Nada Marincil.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Opijati, alergija, moruzgve... Milanović poslao poruku Plenkoviću: "U kući obješenog ne spominje se konopac" Slika nije dostupna Priveden Pokušaj ubojstva kod Križevaca: Mladić ženi zabio nož u trbuh

Istražna sutkinja istaknula je kako su se Tomo Petranović i Tomo Novković sinoć najprije verbalno sukobili zbog smeća koje nakon žetve ječma Novković nije počistio s ceste u ulici gdje obojica stanuju.

Nakon verbalnog došlo je i do fizičkog sukoba.

Potom je Novković otišao kući po pištolj, koji nezakonito posjeduje, te je krenuo za Petranovićem kojeg je pronašao kod susjeda.

Kako se neslužbeno doznaje, Novković je počeo pucati po društvu za stolom, a kada je Petranović pokušao pobjeći dostigao ga je i ustrijelio s tri metka.

Tomo Novković će večeras biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici koji će mu odrediti pritvor u bjelovarskom zatvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene