Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinut lanac krijumčara

Gospić: Ugledni kirurg dilao amfetamine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospićki policajci razotkrili su i prekinuli lanac krijumčara drogom amfetamin, koja je iz Zagreba plasirana na područje Like. Tri su osobe uhićene.

Glavni diler bio je vrlo cijenjeni kirurg Opće bolnice Gospić, a drogu je prodavao poznatoj poduzetnici i ugostitelju u Gospiću. 'Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 56 godišnji Zagrepčanin s boravkom u Gospiću drogu nabavljao i prodavao drugoosumnjičenom kao i drugim osobama s područja grada Gospića', kazao je Nikola Klarić iz PU Ličko – senjske.

>>
S dva pomagača stalnim mušterijama dilao kokain po Dubrovniku

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge

Uhićenom liječniku droga je pronađena u automobilu i obiteljskoj kući. 'Meni je zaista žao što moram komentirati ovakvu situaciju. Naš kolega se našao u situaciji da je optužen za to što je. Nadam se da to neće biti istinito i točno, a postupit ćemo po pravomoćnosti sudske presude, onako kako treba', kazala je dr. Sandra Čubelić, ravnateljica Opće bolnice Gospić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene