Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kod okića

Frontalno se zabio u kamion: Policija otkrila uzrok stravične prometne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka policija objavila je detalje prometne nesreće u Okiću u kojoj su poginule dvije osobe, dok su tri teško ozlijeđene.

Dvije su osobe poginule, a tri su teško ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u 14:45 u Okiću. 

Pročitajte i ovo Izraelski ministar ozlijeđen u prometnoj nesreći Nije prva nesreća Prevrnuo se automobil u kojem je bio kontroverzni izraelski ministar: Nije bio sam Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba

Karlovačka policija je priopćila da je nesreću izazvao 58-godišnji vozač automobila slovenskih registarskih oznaka koji je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor. Automobilom je prešao u suprotni trak i udario u teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka, na kojem je bilo i priključno vozilo slovenskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak. 

Automobil je nakon sudara odbačen u još jedan automobil austrijskih oznaka, kojim je upravljao 53-godišnjak. Taj je automobil završio u zaštitnoj ogradi uz cestu.

Na mjestu događaja smrtno su stradali 58-godišnji vozač i putnik iz njegova vozila u dobi od 56 godina, dok je dvoje putnika iz tog vozila (65-godišnjak i 19-godišnjak) teško ozlijeđeno, a 20-godišnjakinja teško ozlijeđena s ozljedama opasnim po život. 

Očevidom je na mjestu događaja rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, a policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja dodatnih okolnosti nastanka te prometne nesreće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene