Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA U OKIĆU

Policija otkrila detalje stravične nesreće kod Karlovca u kojoj su dvije osobe poginule, a tri teško ozlijeđene

U teškoj nesreći u Okiću dvije su osobe smrtno stradale, a tri su ozlijeđene.

Dvije su osobe poginule, a tri su ozlijeđene u sudaru dva osobna i jednog teretnog vozila na državnoj cesti D6 u Okiću. Oko 14.50 sati sudarila su se dva automobila i jedno teretno vozilo, pri čemu su na licu mjesta dvije osobe preminule, a tri su ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Stanje troje ozlijeđenih u ponedjeljak navečer i dalje je bilo neizvjesno. Tri su osobe dovezene u Opću bolnicu u Karlovcu s teškim ozljedama, a najmlađa žrtva nesreće je 19-godišnji mladić.

Ravnatelj karlovačke bolnice doc. prim.dr.sc. Ervin Jančić za Dnevnik Nove TV rekao je da 19-godišnjaku slijedi operacije zbog prijeloma potkoljenice, dok je 20-godišnjakinja već operirana i nalazi se na odjelu intenzivne njege, a u utorak će biti operiran i 65-godišnji muškarac stradao u nesreći. Situacija je, zasad, stabilna, dodaje ravnatelj Opće bolnice Karlovac.

Frontalni sudar s kamionom

Načelnik postaje Prometne policije Karlovac Davor Boljkovac otkrio je da je do nesreće došlo kada je automobil, pri ulasku u oštri desni zavoj, prešao u suprotnu traku i frontalno se sudario s teretnim vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Od siline udara automobil je odbačen na vozilo koje je išlo iza njega, utvrdila je policija. Načelnik policije ističe da još nije utvrđeno je li neprilagođena brzina kumovala ovoj strašnoj nesreći. ''Izvidi još traju, a o konačnom uzroku ćemo se izjasniti nakon završenog istraživanja'', rekao je Boljkovac.

Zlatni savjeti vozačima

''Onaj neminovan savjet vozačima je da prilagode brzinu stanju i uvjetima na kolniku, da ne sjedaju za upravljač umorni ili kada su konzumirali alkoholna pića. I, jasno, da koriste sigurnosni pojas te da mobitel koriste na siguran i propisan način'', poručuje vozačima Načelnik postaje Prometne policije Karlovac.

"Bio sam na busu iz Karlovca prema Vojniću. Kad smo naišli na nesreću, nismo se htjeli previše približavati, a čuli smo da je u crvenom autu poginulo dvoje ljudi.

Prizor je bio strašan. Hitna je došla kroz 10 minuta - dva vozila iz Vojnića i jedno iz Karlovca", rekao je svjedok nesreće za 24 sata.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene