U dvorištu sjedišta Policijske uprave zadarske u noći s nedjelje na ponedjeljak eksplodiralo je zasad nepoznato eksplozivno sredstvo. U tijeku je očevid.

Galerija


Noćas oko 2:30 u dvorištu sjedišta Policijske uprave zadarske, u Ulici bana Josipa Jelačića u Zadru, eksplodiralo je zasad nepoznato eksplozivno sredstvo, izvijestila je policija.

Vezani članci Eksplodirao automobil u Dugavama (Foto: Marin Tironi/PIXSELL) - 2 Eksplozija na automobilu probudila stanovnike Dugava: ''Koji je to vrag grunuo?'', ''Zatresli su se kreveti koliko je jako bilo'' Pomorska policija/Ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Policiji dojavili da među brodicama pluta tijelo: U Zadru pronađen muškarac u moru, nije mu bilo spasa

U tom trenutku u blizini ograde nije bilo službujućih policajaca te nema ozlijeđenih osoba, a na zgradi je nastala manja materijalna šteta u vidu pucanja stakala, priopćili su. 

Na mjestu eksplozije provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, a u sklopu kriminalističkog istraživanja tijekom jutra u prostorije policije dovedeno je više osoba.