Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužni prijedlog

Đakovo: Drogirala i pokrala 60-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đakovačko Općinsko državno odvjetništvo podnijelo je optužni prijedlog protiv 53-godišnjakinje iz Dalja zbog počinjenog kaznenog djela drske krađe.

Naime, ona je 4. rujna prošle godine drogirala, a potom i pokrala 60-godišnjaka iz Đakova, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uzrokovao pet prometnih nesreća Drogiran vozio krivim smjerom autoceste 100 kilometara Slika nije dostupna Intervenirala policija VIDEO: Nadrogiran na autocesti zaustavljao promet

Tijekom rujna prošle godine 60-godišnji Đakovčanin je u jednom oglasniku oglasio da traži ženu za zajednički suživot, a javila mu se osumnjičena 53-godišnjakinja, koja ga je, u njegovu domu, drogirala, a potom mu ukrala mobilni telefon i 700 kuna.

Naknadnim pregledom u organizmu su mu pronađeni tragovi Diazepama, koji se nalazi na popisu opojnih droga, psihotropnih tvari i biljaka.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je drsku krađu počinila 53-godišnjakinja iz Dalja, protiv koje je uslijedila kaznena prijava đakovačkom Općinskom državnom odvjetništvu, a potom i optužni prijedlog. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene