Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve službe na terenu

Tragedija kod Novog Marofa: Poginula dvojica radnika kod dvorca Bela, zatrpala ih zemlja. Jedan je imao samo 22 godine

Aktualno Galerija Tragedija kod Novog Marofa Tragedija kod Novog Marofa Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivana Pezo Moskaljov Galerija 1/2 >>
Dvojica radnika u dobi od 22 i 45 godina poginula su kod Novog Marofa nakon što se urušila zemlja i zatrpala ih.

Tragedija se dogodila u četvrtak poslijepodne u naselju Bela kod Novog Marofa. Dvojica građevinskih radnika u dobi od 22 i 45 godina poginula su kada ih je zatrpala zemlja. 

Iz policije su priopćili da je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske dojavu zaprimio oko 14 sati, a na mjesto događaja upućene su sve hitne službe. Do zatrpanih radnika pokušalo se doći radnim strojem, no na mjestu su preminuli. 

Poginuli muškarci bili su djelatnici građevinske tvrtke iz Varaždina. U krugu dvorca Bela 2 polagali su cijevi u kanalu kada se na njih odronila zemlja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća u Heinzelovoj Pred sjedištem policije u Zagrebu noćas je smrtno stradao motociklist

Vlasnik dvorca Bela Dubravko Hoić izrazio je obiteljima poginulih sućut i kazao da ne zna detalje nesreće, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene