U nedjelju navečer, poslije 20 sati, policija je zaprimila dojavu o dvojici stranih državljana s Vira koji su isplovili tijekom poslijepodneva i nestali. Pronađeni su u ponedjeljak.

Galerija


Nakon cjelonoćne potrage brodovima policije i Lučke kapetanije te od jutra i zrakoplova Hrvatske vojske, pronađeni su Česi čiji je nestanak prijavljen sinoć oko 20 sati.

Vezani članci Luka Šajić Obitelj moli za pomoć: "Autom je sletio u vodu u kanalu. Čvrsto vjerujemo da je negdje živ" Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Duško Jaramaz) Pronađena djevojčica (12) nestala u Zagrebu, na sigurnom je s obitelji

Obojica su živa i dovedena na virsku rivu s brodom Lučke kapetanije pa ih sada pregledava medicinski tim iz Hitne pomoći radi utvrđivanja zdravstvenog stanja.

Državljani Češke Republike, 80-godišnjak i 74-godišnjak, na malenom su se kaiću s vanbrodskim motorom iz naselja Prezida sinoć oko 17 sati uputili na more, a nakon prijave zabrinute supruge o njihovu nestanku organizirana je potraga koja je sretno završila.