Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi s drogom

Užas u Dubrovniku: Nožem izbo majku pa skočio kroz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
26-godišnji mladić nožem je usmrtio svoju majku, a potom se i sam ozlijedio.

U Dubrovniku je u ponedjeljak poslijepodne 28-godišnjak ubio majku i zatim skočio kroz prozor pri čemu je zadobio teške ozljede opasne za život, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Ubojstvo u naselju Borovci u općini Kula Norinska u Borovcima Susjedi šokirani tragedijom kod Metkovića: Nakon svađe ubio brata

Teško ubojstvo u Donjem Miholjcu: Dvojica tinejdžera ubili 76-godišnjaka

Prema policijskom izviješću, u ponedjeljak oko 17:15 sati u dvorištu kuće u Ulici Đura Baglivi policija je zatekla 28-godišnjaka s vidljivim tjelesnim ozljedama, a u obiteljskom stanu ozlijeđenog, koji se nalazi u istoj ulici, pronađeno je tijelo njegove 60-godišnje majke.

Obavljenim očevidom, kojim je rukovodila nadležna državna odvjetnica, te do sada prikupljenim saznanjima utvrđene su osnove sumnje da je 28-godišnjak oko 17 sati nakon kratke obiteljske svađe majci zadao više ubodnih rana nožem od kojih je umrla. Potom je pokušao izvršiti samoubojstvo skočivši kroz prozor s visine od oko četiri metra na kameno tlo dvorišta.

Prevezen je u dubrovačku bolnicu, gdje je zbog teških ozljeda opasnih za život zadržan na liječenju.

U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti tog tragičnog događaja.

Kako se neslužbeno doznaje, radi se dugogodišnjem narkomanu. Ubijena je njegova majka, koja je radila je kao prodavačica u trgovini. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene