Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kriza okončana

Riješena drama u Čakovcu, smirila ga policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama odvijala se u Čakovcu. Muškarac je prijetio da će dignuti kuću u zrak te počiniti samoubojstvo. Policija je stvar riješila bez posljedica.

Muškarac se nalazio u kući, u ulici S.S. Kranjčevića na broju 14, javila je PU međimurska. Pripadnici antiterorističke jedinice iz Lučkog upali su u 17,20 sati u kuću te svladali i uhitili muškarca koji je prijetio da će počiniti samoubojstvo dizanjem kuće u zrak. Policija se na takvu akciju odlučila pošto nisu uspjeli pregovori s muškarcem (1967.) iz Preloga.

Glasnogovornik međimurske Policijske uprave (PU) Krunoslav Gosarić kazao je da u tijeku cijeloj akciji nije bilo nikakve opasnosti za građane, no za svaki slučaj kuća će biti temeljito pretražena kako bi se isključila mogućnost da se u njoj nalazi bilo kakva eksplozivna naprava. Policija je u kući našla prepravljenu pušku.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o bivšem branitelju koji je naoružan, a razlog za prijetnju su nesređeni imovinsko-pravni odnosi, no za te informacije nema službene potvrde. (B.V./Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!" Dmitrij Medvedev Poslao jezivu poruku Medvedev zaprijetio nuklearnim ratom i obznanio koji bi gradovi bili na udaru: "Ako se to dogodi..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene