Dragan Paravinja, koji je osuđen zbog ubojstva Antonije Bilić, prijavio je da ga bole obraz i uho te je primljen na Hitnu.


Dragan Paravinja, koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog ubojstva Antonije Bilić, prijavio je nekoliko udaraca šakom u glavu zbog kojih ga boli obraz i uho. 

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Trenutak kada je Paravinja čuo presudu: Uz psovke izbačen iz sudnice Slika nije dostupna Pravda na njihov način: Provalili u zatvor, oteli silovatelja i pretukli ga do smrti

Kako piše portal Šibenik.in primljen je u šibensku Hitnu.

Paravinjina odvjetnica po službenoj dužnosti Ankica Giljanović rekla je kako ne zna za slučaj koji se navodno dogodio danas.

'Ne znam za slučaj, ali i ne moram ja, kao braniteljica po službenoj dužnosti to ni znati osim ako mi netko ne javi', rekla je Giljanović.


Počelo ponovljeno suđenje: Paravinja na sud stigao kao da ide na plažu

Inače, Paravinji se ponovno sudi nakon što je Vrhovni sud smatrao da Županijski sud u Šibeniku nije uspio dokazati da je Antoniju Bilić pokušao i silovati, pa onda nije moglo biti niti prikrivanja tog teškog kaznenog djela drugim, odnosno ubojstvom.

Paravinja je dobio 40 godina zatvora, no u ponovljenom suđenju mogao bi dobiti dvostruko manje za 'obično' ubojstvo.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook