Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djelatnici MUP-a ukradeno službeno prijenosno računalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici MUP-a jučer je provaljeno u stan u Petrovoj ulici iz kojega je lopov ukrao službeno prijenosno računalo, no u Ravnateljstvu policije tvrde da u računalu nije bilo povjerljivih podataka.

U stan 50-godišnje djelatnice provaljeno je između 8,15 i 16,30 sati dok je ona bila na poslu, a nepoznati lopov je, osim računala, ukrao i veću količinu zlatnog i srebrnog nakita, foto aparat i nekoliko mobitela.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepravedna laptop promidžba SDP dobio 86 tisuća kuna kazne zbog provokacije - Visoki upravni sud potvrdio kaznu SDP-u zbog naljepnice na laptopu Gordana Marasa Slika nije dostupna MateBook X Pro Kako postati produktivniji u poslu? Iskoristite mogućnosti Huawei Share tehnologije

U zagrebačkoj policiji kazali su da je šteta više desetaka tisuća kuna, no koliko su vrijedni podaci iz ukradenog računala nisu željeli reći. Za odgovor na to uputili su na glasnogovornika Ravnateljstva policije Krunoslava Borovca koji tvrdi da u ukradenom računalu nema 'nikakvih povjerljivih i operativnih podataka'.

'Riječ je o djelatnici koja ne radi u operativnim službama, nego u logističkoj službi', kazao je Borovec, potvrdivši da je ukradeno računalo u vlasništvu MUP-a te da ga je djelatnica dobila na osobno korištenje.

Na upit zašto u obavijesti o provali na stranicama MUP-a i zagrebačke policije nije navedeno da je ukradeno i računalo, Borovec je rekao kako ne zna jer nije autor tih priopćenja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene