Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija uhitila je 46-godišnju djelatnicu MUP-a zbog sumnje da je dvije godine starijem muškarcu javljala podatke iz kaznene evidencije i odala službenu tajnu.


Ne otkrivajući identitet dvoje osumnjičenih, policija je danas izvijestila da je 48-godišnji muškarac od svibnja do prosinca prošle godine poticao djelatnicu MUP-a da provjerava podatke koji su joj kao službenoj osobi bili dostupni.

Vezani članci Nacionalni stožer civilne zaštite U zadnja 24 sata u Hrvatskoj tri novooboljela od koronavirusa, dva slučaja iz Zagreba i jedan iz Splitsko-dalmatinske županije January Jones (Foto: Profimedia) Godinama skriva oca svog djeteta, no pet je glavnih sumnjivaca, od kojih su neki tada bili oženjeni

Pošto bi provjerila tražene podatke, osumnjičena je, tvrde u policiji, obavještavala osumnjičenog. Oboje su privedeni u istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu.

Neslužbeno se doznaje da je osumnjičeni ugostitelj iz Novog Vinodolskog koji je dosad prijavljivan zbog gospodarskih nezakonitosti. Policija nije objavila u kakvom je odnosu to dvoje osumnjičenih. (Hina)