Dječja igra izazvala je požar na gospodarskom imanju u nedjelju u Predavcu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, izvijestila je policija. Nastala šteta iznosi više od 100.000 kuna.

Galerija


U nedjelju, 28. travnja, u Predavcu, u Ulici 29. rujna, oko 19.30 sati, na gospodarskim zgradama je došlo do požara kojom prilikom je u potpunosti izgorio štagalj i sjenik, krovište garaže, drvarnice i sušione za meso, kao i krovište svinjca i nadstrešnice, koji su bili spojeni na uvoz sjenika.

Vezani članci Ilustracija: AFP Nadamo se da na nisu išli na drugi spoj: Ukrajinac na prvom susretu djevojci pokazao mrtvu baku Auto planuo u vožnji (Foto: Borna Filic/PIXSELL) - 8 Mladiću (23) u vožnji planuo automobil: Uspio je stati na parkiralištu i izaći iz vozila

U tim su objektima izgorjele i životinje (zečevi i kokoši), radni strojevi, kukuruz u zrnu, sijeno u balama, umjetno gnojivo i ostalo. Za vrijeme požara zahvaćen je i dio krovne konstrukcije obiteljske kuće. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Rovišće i Predavac, i nije bilo ozlijeđenih ljudi.

Utvrđeno je da je uzrok požara otvoreni plamen, a sam požar je uzrokovan dječjom igrom u uvozu sjenika, priopćila je PU bjelovarsko-bilogorska. Prema iskazu oštećenih, pričinjena im je šteta u iznosu od oko 100.000 kuna.

Bandić u Maksimiru dijelio grah, stigao uz pratnju bubnjara, sindikati prikupljaju potpise za referendum