Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PLAMEN ZAHVATIO I KROV KUĆE

Djeca se igrala pa zapalila pola imanja: Izgorjele životinje i radni strojevi, šteta 100.000 kuna

Vatrogasci i vatrogasno vozilo DVD-a Donji Mosti (Foto: DVD Donji Mosti)
Vatrogasci i vatrogasno vozilo DVD-a Donji Mosti (Foto: DVD Donji Mosti) DVD Donji Mosti
Aktualno Galerija +0 Vatrogasci i vatrogasno vozilo DVD-a Donji Mosti (Foto: DVD Donji Mosti) Galerija 1/1 >>
Dječja igra izazvala je požar na gospodarskom imanju u nedjelju u Predavcu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, izvijestila je policija. Nastala šteta iznosi više od 100.000 kuna.

U nedjelju, 28. travnja, u Predavcu, u Ulici 29. rujna, oko 19.30 sati, na gospodarskim zgradama je došlo do požara kojom prilikom je u potpunosti izgorio štagalj i sjenik, krovište garaže, drvarnice i sušione za meso, kao i krovište svinjca i nadstrešnice, koji su bili spojeni na uvoz sjenika.

Pročitajte i ovo Požar plastenika u Ludbregu - 2 Traje očevid FOTO/ VIDEO Veliki požar u Ludbregu: Vatra progutala plastenike i strojeve, ozlijeđen vatrogasac Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan

U tim su objektima izgorjele i životinje (zečevi i kokoši), radni strojevi, kukuruz u zrnu, sijeno u balama, umjetno gnojivo i ostalo. Za vrijeme požara zahvaćen je i dio krovne konstrukcije obiteljske kuće. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Rovišće i Predavac, i nije bilo ozlijeđenih ljudi.

Utvrđeno je da je uzrok požara otvoreni plamen, a sam požar je uzrokovan dječjom igrom u uvozu sjenika, priopćila je PU bjelovarsko-bilogorska. Prema iskazu oštećenih, pričinjena im je šteta u iznosu od oko 100.000 kuna.

Aktualno Bandić u Maksimiru dijelio grah, stigao uz pratnju bubnjara, sindikati prikupljaju potpise za referendum +0 Podjela graha u Maksimiru (Foto: Facebook stranica Milana Bandića) Hrvatska Bandić u Maksimiru dijelio grah, stigao uz pratnju bubnjara, sindikati prikupljaju potpise za referendum 1/1 >>

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene