Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Išao u školu

32-godišnjak automobilom ubio dječaka (14) na pješačkom prijelazu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretni dječak je preminuo na mjestu događaja.

U Brezničkom Humu je u četvrtak rano ujutro 14-godišnjak izgubio život nakon što je na njega naletio osobni automobil. Na nesretnog dječaka naletio je 32-godišnji vozač, a dječak je umro na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Ilustracija tragedija u Njemačkoj Nakon nekoliko sati potrage na farmi pronađeno tijelo šestogodišnjeg dječaka

Glasnogovornica PU Varaždinske u telefonskom razgovoru nam je potvrdila da je prva informacija koja je govorila kako je dječak stradao na pješačkom prijelazu, točna, što je utvrđeno očevidom.

Muškarac starosti 32 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Zagreba prema Varaždinu. Dolaskom do pješačkog prijelaza nije upravljao vozilom sigurnosnom brzinom, te nije zaustavio isto i propustio 14-godišnjaka koji je u tom trenutku prelazio kolnik navedenim pješačkim prijelazom.

Uslijed udara prednjeg dijela vozila, 14-godišnjak je odbačen na kolnik, te je od posljedica ozljeda preminuo na mjestu događaja. Smrt je konstatirala liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

Očevidu prometne nesreće prisustvovala je dežurna državna odvjetnica Općinskog državnog odvjetništva u Varaždinu, koja je ujedno izdala nalog za obdukciju.

Ovo je 16. smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2013. godini, priopćeno je iz PU Varaždinska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene