Kafić u kojem je mladić preminuo (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)
Kafić u kojem je mladić preminuo (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Damir T. (21), Ogulinac koji je u subotu iznenada preminuo u kafiću, umro je prirodnom smrću. Prije nego što se srušio u kafiću, žalio se da mu je hladno.


Prijatelji mladog Ogulinca Damira T., koji je u subotu navečer iznenada preminuo u jednom ogulinskom kafiću, ogorčeni su na ono što se događalo poslije toga.

Vezani članci Ogulinsko zelje postaje europsko - 6 Ogulinski ponos je već pet godina zaštićen u Europi, otkrili smo tajnu njegovog neponovljivog okusa Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović Gradonačelnik Ogulina iz medija doznao da je pozitivan: ''Počinjemo plaćati danak neodgovornog ponašanja''

Nekoliko njegovih prijatelja izjavilo je za OGportal da su razočarani činjenicom da se, nakon što je nesretni mladić odvezen u bolnicu, večer nastavila svirkom i zabavom, kao da se ništa nije dogodilo.

“U City baru ugašen jedan mladi život, mladić se samo srušio na pod. Dečko nije disao, niti je imao puls, a hitna pomoć ga je pokušala reanimirati, međutim bezuspješno. Još gora stvar je što se atmosfera nakon tragedije nije nimalo promijenila, te su svi nastavili sa provodom kao da se ništa nije dogodilo… Bio sam tamo kad se sve dogodilo i, iskreno, ostao sam postiđen zbog ponašanja mladih koji su tamo bili", napisao je jedan od njih.

"Damir je kao i svakog vikenda sa svojim društvom došao u kafić, malo su stajali kod šanka nakon čega su se smjestili za stol koji uvijek rezerviraju. Nisu tu bili niti 10 minuta kad se Damir žalio da mu je hladno, nakon čega se samo srušio na pod", rekao je konobar kafića, inače Damirov poznanik, za 24.sata.

Nikad mu se Damir nije žalio na zdravstvene probleme, te dodaje da je bio društven mladić, ali i najmirniji u društvu. Nakon što se srušio, gosti i osoblje kafića pokušali su mu pomoći i pozvali su Hitnu.

Od mladićevih susjeda i poznanika iz zaseoka Turkovića u kojem je živio s ocem i bakom doznaju da Damir nije imao nikakvih zdravstvenih problema, te da je nedavno čak za posao obavio liječnički pregled koji je bio uredan. Lani je završio školovanje za željezničara i tražio je posao. Policija kaže da je očevidom utvrđeno da je mladić preminuo prirodnom smrću.

Damir će biti pokopan danas, u srijedu, u 15 sati na groblju Sv. Petar.