Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Crna nedjelja: Troje mrtvih na cestama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe su poginule, a jedna je teško ozlijeđena u prometnim nesrećama, koje su se dogodile tijekom nedjelje i kasno u subotu na području Slavonije i Istre.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u 6,10 sati ujutro na cesti Buzet-Ponte Porton, kilometar prije skretanja za Istarske Toplice, poginuo je 45-godišnji vozač Romeo Šćulac iz Buzeta.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

Nesreća se dogodila kada je R. Šćulac upravljajući "citroenom DX" pulskih registracijskih oznaka u jednom trenutku, iz još neutvrđenih razloga, izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste, kazala je glasnogovornice PU istarske Nataše Rogić, dodavši da je vozač bio sam u vozilu. 

Od zadobivenih teških ozljeda preminuo je na mjestu nesreće.

U teškoj prometnoj nesreći koja se oko ponoći sa subote na nedjelju dogodila u Velikoj Kopanici u Brodsko-posavskoj županiji poginuo je dvadesetogodišnji mladić, jedna je djevojka teško, a još pet osoba lakše ozlijeđeno. 

Nesreća se dogodila kada je 20-godišnji vozač "fiata uno" K.S. iz Male Kopanice bez zaustavljanja na znak STOP izletio na državnu cestu D7 i udario u teretni automobil bosanskohercegovačkih oznaka koji se njome kretao.

U automobilu je uz vozača bilo još pet mladih osoba, četiri djevojke i jedan mladić, svi s područja Velike Kopanice i obližnjih mjesta.

Od posljedica teških ozljeda zadobivenih u nesreći u brodskoj je bolnici preminuo putnik iz "fiata" M.D. (20) iz Male Kopanice. 

Jedna je djevojka zadobila teške tjelesne ozljede, a petero je lakše ozlijeđeno. Ozlijeđenima je pomoć pružena u brodskoj bolnici, a troje je zadržano na liječenju.

U prometnoj nesreći u Blackome, u blizini Pleternice, poginuo je 78-godišnji pješak, doznaje se od požeško-slavonske Policijske uprave.

Nesretni pješak je u sumrak prelazio neosvijetljeni kolnik kad ga je, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, udario osobni automobil opel vectra požeških registarskih oznaka i na mjestu ga usmrtio.

Alkotest je pokazao da 42-godišnji vozač vectre nije bio pod
utjecajem alkohola.tomobil je poslan na izvanredni tehnički pregled kako bi se
utvrdila ispravnost kočnica, a protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava, rekao je glasnogovornik požeško-slavonske Policijske uprave Željko Grgić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene