Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON STRAŠNE NESREĆE

Mještani Gračaca tuguju: "Svi smo u šoku. Dvije sestre bile su njihova jedina djeca. Još ne možemo shvatiti što se dogodilo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mještani Gračaca kažu da su u šoku i još ne mogu shvatiti što se dogodilo. U stravičnoj nesreći jučer su život izgubile dvije sestre.

U stravičnoj nesreći kod Obrovca jučer su poginule dvije djevojčice. Riječ je dvije sestre, dok su u bolnici s teškim ozljedama završili njihov otac (49) i devetogodišnja susjeda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas kod susjeda Muškarac pao u šaht i poginuo: Unatoč brzoj reakciji, nije mu bilo spasa Zračna luka Salt Lake City International Airport Putnici evakuirani Drama na aerodromu: U motoru zrakoplova pronađen mrtav muškarac

"Cijeli Gračac je u šoku. Još ne možemo shvatiti što se dogodilo. Dvije sestre bila su njihova jedina djeca. Ne znam što bih vam rekao. Drago nam je da se treća djevojčica, njihova prijateljica, oporavlja. Svi se nadamo da će biti dobro", kažu mještani Gračaca.

Nesreća se dogodila kad je 66-godišnji vozač automobila, vozeći iz smjera Obrovca u smjeru Svetog Roka, oduzeo prednost prolaska drugom automobilu u kojem je uz 49-godišnjeg vozača, bilo i troje djece. Od siline udarca automobil se prevrnuo i izletio izvan ceste. Dvoje je djece poginulo na licu mjesta.

Član uže obitelji preživjele djevojčice, koja je bila posebno bliska sa svojom stradalom vršnjakinjom, pomno prati kako teče njezin oporavak u zadarskoj bolnici, prenosi Zadarski.hr.

"Čuo sam se s rodbinom, nitko od nas noćas nije mogao spavati. Ovo je velika tragedija. Moja sućut za obitelj stradalih, nadam se da će im Bog pomoći da ovo prevladaju. Nikome se u životu ovakve stvari ne bi smjele dogoditi. Ali se dogode kad nitko na njih ne pomisli. Molimo se za oporavak njihova oca, molimo se za oporavak naše djevojčice", rekao je na rubu suza.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene