Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jurnjava u centru grada

Četvero migranata uhićeno u centru Karlovca: Bježali od policije u starom golfu pa se zabili u zid

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U centru Karlovca uhićena su četvorica sirijskih migranata koji su se u starom golfu pokušali probiti do Slovenije.

Karlovačka policija uhitila je četvoricu sirijskih migranata u samom centru grada dok su im pokušavali pobjeći i to u prije ukradenom starom golfu, doznaje Radio Mrežnica.

Pročitajte i ovo Karlovac: Olupina auta u kojem je poginuo bračni par iz Rijeke Istraga u tijeku Dječak pušten iz bolnice: Njegovi roditelji stradali su u strašnoj prometnoj nesreći Ivan Brozović Drama na rijeci Dramatična akcija spašavanja migranata iz Kupe: "Intervencija je bila dosta zahtjevna zbog visokog vodostaja rijeke i niske temperature"

Četvorica sirijskih migranata ilegalno su ušli u Hrvatsku, a za put prema Sloveniji odlučili su ukrasti stari golf “dvojku”.

Karlovačka i zagrebačka policija uočili su ih na državnoj cesti već u blizini Karlovca nakon čega je krenula jurnjava ulicama grada jer se četvorica u Golfu nisu htjeli zaustaviti.

Jurnjava ih je dovela do centra Karlovca, točnije do same Zvijezde i Radićeve ulice u koju su uletjeli automobilom, a onda se i zabili u bočnu stranu Galerije ZILIK. Tu je bio kraj avanturi jer ih je policija s čak četiri odnosno šest vozila okružila, izvukla iz Golfa i uhitila.

Očevid je potrajao oko dva sata, a uhićeni migranti sjedili su na nogostupu, naslonjeni na zid zgrade nasuprot onoj u koju su se zaletili.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene