Ilustracija (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL)
Ilustracija (Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL) Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

U centru Karlovca uhićena su četvorica sirijskih migranata koji su se u starom golfu pokušali probiti do Slovenije.


Karlovačka policija uhitila je četvoricu sirijskih migranata u samom centru grada dok su im pokušavali pobjeći i to u prije ukradenom starom golfu, doznaje Radio Mrežnica.

Vezani članci Migranti u Lampedusi Stotine migranata brodovima stigle na talijanski otok u samo jednom danu: Rim traži od zemalja EU-a da prime dio ljudi Migrantski kamp Lipa - 1 Iz kampa u BiH nestalo dvoje zaraženih migranata: "Oni ne poštuju ništa tako da opasnost od zaraze postoji"

Četvorica sirijskih migranata ilegalno su ušli u Hrvatsku, a za put prema Sloveniji odlučili su ukrasti stari golf “dvojku”.

Karlovačka i zagrebačka policija uočili su ih na državnoj cesti već u blizini Karlovca nakon čega je krenula jurnjava ulicama grada jer se četvorica u Golfu nisu htjeli zaustaviti.

Jurnjava ih je dovela do centra Karlovca, točnije do same Zvijezde i Radićeve ulice u koju su uletjeli automobilom, a onda se i zabili u bočnu stranu Galerije ZILIK. Tu je bio kraj avanturi jer ih je policija s čak četiri odnosno šest vozila okružila, izvukla iz Golfa i uhitila.

Očevid je potrajao oko dva sata, a uhićeni migranti sjedili su na nogostupu, naslonjeni na zid zgrade nasuprot onoj u koju su se zaletili.