Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Organiziran hitni prijevoz

Češki turist doživio srčani udar na jedrilici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Češki državljanin noćas je oko 3 sata doživio srčani udar na jedrilici u uvali Maračol na Unijama, a plovilom pomorske policije prevezen je do Malog Lošinja.

Na Malom Lošinju ga je preuzela hitna medicinska pomoć, priopćilo je danas Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru noćas je putem Županijskog centra 112 zaprimila poziv upomoć i potrebu za hitnim medicinskim prijevozom bolesnika koji je doživio srčani udar na plovilu na kojem se nalazilo šestero čeških turista.

Pročitajte i ovo Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život Policijski očevid u Kaštel Štafiliću Užas u Kaštelima Sjekirom polomio lubanju muškarcu, drugoga ustrijelio: Liječnici objavili najnovije detalje

>> Češki turist poginuo skačući sa Starog mosta u Mostaru

Organiziran je hitni prijevoz policijskim plovilom 'Marino Jakominić' s otoka Ilovika, na kojega je ukrcan i dežurni liječnik Doma zdravlja Mali Lošinj u uvali Čikat. Jedrilica 'Eve' plovi pod hrvatskom zastavom, stoji u priopćenju.(Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene