Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prometna nesreća dogodila se noćas oko 2,15 sati na županijskoj cesti 3081, u blizini mjesta Rastovac, kad je motociklist (1973.) iz Rastovca, zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika u desni putni jarak te od zadobivenih ozljeda preminuo u kolima hitne medicinske pomoći, izvijestila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.


Policija navodi kako je stradali motociklist vozio iz smjera Lamince prema Ivanskoj vozeći motocikl bez zaštitne kacige na glavi. Dolaskom do nenaseljenoga dijela ceste, sto metara prije skretanja za Rastovac, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, s motociklom je sletio izvan kolnika u desni putni jarak.

Nakon nesreće u kolima hitne pomoći, uslijed zadobivenih rana, je preminuo.

Policija ističe kako je tijelo stradaloga odmah prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice u Bjelovaru radi obdukcije. (Hina)

Vezani članci Prometna nesreća, ilustracija - 4 Tragedija kod Vukovara: Motociklist poginuo nakon što mu je prednost oduzeo 72-godišnji vozač automobila Teška nesreća kod Trilja Teška nesreća blizu Trilja: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom