Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta kaznena prijava

Bjelovar: Uhićen 21-godišnjak zbog podmetanja 10 požara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarsko-bilogorska policija uhitila je 21-godišnjaka za kojeg se pretpostavlja da je u razdoblju od 25. veljače do 1. travnja namjerno izazvao deset požara.

Policija je uhitila 21-godišnjeg mladića osumnjičenog za podmetanje deset požara na gospodarskim objektima na području sela Tomaš, kod Bjelovara, izvijestila je jutros bjelovarsko-bilogorska policija.

Pročitajte i ovo Požar na križanju Vukovarske i Držićeve ulice u Zagrebu - 2 vatrogasci na terenu FOTO/VIDEO Zapalio se autootpad u Zagrebu, sve je puno dima Požar trgovine u Svetom Ivanu Zelini Dramatična večer u Zelini VIDEO Veliki požar u kineskom dućanu: Ozlijeđen vatrogasac, četvero ostalo zarobljeno u susjednom prostoru

Požar skladišta zagrebačkog Agronomskog fakulteta

Istragom je utvrđeno da je 21-godišnji hrvatski državljanin u razdoblju od 25. veljače do 1. travnja, u selu Tomaš namjerno izazvao devet požara na seoskim gospodarskim objektima i napuštenim kućama te jedan požar u štaglju napuštene kuće u Patkovcu.

Protiv osumnjičenog mladića je podignuta kaznena prijava za više kaznenih djela, oštećenja tuđe stvari, dovođenja u opasnost života i imovine te za teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti. Sinoć je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarske-bilogorske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene