Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Protiv 31-godišnjega nogometaša zagrebačkog 'Dinama' Igora Bišćana zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je od suda provođenje istražnih radnji zbog tučnjave u kojoj je ozlijedio taksista koji je pozvao 'pauk službu' jer se nepropisno parkirao na mjestu za taksi.


Državno odvjetništvo 31-godišnjega Bišćana sumnjiči za pokušaj nanošenja teških ozljeda 51-godišnjem taksistu Dragi Zrni prije desetak dana. Nogometaš je tada parkirao automobil na mjestu za taksi u Martićevoj ulici, a taksist je pozvao 'pauka'. Kad mu je 'pauk' počeo dizati automobil, Bišćan se vratio i posvađao s taksistom koji je prvi nasrnuo, na što ga je nogometaš glavom i rukama udario u glavu, sjeo u automobil i otišao. Taksist je pozvao policiju, a u bolnici su liječnici utvrdili da mu je slomljena nosna kost s minimalnim pomakom.

Vezani članci Andrija Jarak Stotine tisuća stranica transkripata u aferi Vjetroelektrane: I neki sadašnji ministri mogli bi postati svjedoci Vršnjačko nasilje Još jedan maloljetnik kazneno prijavljen zbog zlostavljanja 14-godišnjeg dječaka u Zadru

Policija nije podizala kaznenu prijavu, nego je obojicu prekršajno prijavila, a posebno izvješće podnijela je državnom odvjetništvu koje je od istražnoga suca zagrebačkoga Županijskog suda zatražila istražne radnje, to jest ispitivanje sudionika i svjedoka tučnjave te provođenje potrebnih vještačenja. Nakon toga državno odvjetništvo će odlučiti hoće li protiv Bišćana nastaviti kazneni progon. (Hina)