Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetništvo zatražilo

Bišćan pod istragom zbog tučnjave s taksistom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 31-godišnjega nogometaša zagrebačkog 'Dinama' Igora Bišćana zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo zatražilo je od suda provođenje istražnih radnji zbog tučnjave u kojoj je ozlijedio taksista koji je pozvao 'pauk službu' jer se nepropisno parkirao na mjestu za taksi.

Državno odvjetništvo 31-godišnjega Bišćana sumnjiči za pokušaj nanošenja teških ozljeda 51-godišnjem taksistu Dragi Zrni prije desetak dana. Nogometaš je tada parkirao automobil na mjestu za taksi u Martićevoj ulici, a taksist je pozvao 'pauka'. Kad mu je 'pauk' počeo dizati automobil, Bišćan se vratio i posvađao s taksistom koji je prvi nasrnuo, na što ga je nogometaš glavom i rukama udario u glavu, sjeo u automobil i otišao. Taksist je pozvao policiju, a u bolnici su liječnici utvrdili da mu je slomljena nosna kost s minimalnim pomakom.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici

Policija nije podizala kaznenu prijavu, nego je obojicu prekršajno prijavila, a posebno izvješće podnijela je državnom odvjetništvu koje je od istražnoga suca zagrebačkoga Županijskog suda zatražila istražne radnje, to jest ispitivanje sudionika i svjedoka tučnjave te provođenje potrebnih vještačenja. Nakon toga državno odvjetništvo će odlučiti hoće li protiv Bišćana nastaviti kazneni progon. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene