Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pretučeni Alen Ajkić

Pretučeni mladić: Batine su mi poklon za rođendan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Karlovcu je teško pretučen Alen Ajkić i to za svoj dvadeseti rođendan. Tvrdi da su ga pretukla trojica policajaca koji taj dan nisu bili u službi. Policija pak službeno tvrdi, kako je do ozljeda došlo zbog pada na sanduk.

'Ovo mi je bio poklon za rođendan', rekao nam je sam Alen. 'Ja sam izašao iz auta od prijatelja i ispred benzinske sam stao da ukucam bon, i ovaj jedan dečko je dobacio kao 'Što me gledaš?', ja rekao tko te gleda i ništa, nastavim dalje upisivati bon', priča Alen te tvrdi, tada su ga policajci u civilu stali tući.

Pročitajte i ovo Ilustracija Trpio nasilje Sanela nasmrt izbola supruga: Susjedi otkrili strahote koje su se događale godinama Hrvoje Krešić, novinar Nove TV NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Javnost u šoku - kako su mogli dobiti samo devet godina zatvora? "Državno odvjetništvo izmijenilo je prvotnu kvalifikaciju"

Karlovačka policija tek se jučer oglasila o incidentu, koji se dogodio još 20. ožujka, no njihova je verzija kako je Alen policajce u civilu vrijeđao te sam fizički napao, pri čemu su policajci pribjegli mjerama sredstava prisile. '...službenik je u namjeri odbijanja fizičkog napada upotrijebio sredstva prisile uslijed čega je Karlovčanin starosti 20 godina pao na zemlju. Nakon pada se pokušao podignuti , ali zbog vidno alkoholiziranog stanja izgubio je ravnotežu, ponovno pao na zemlju te udario dijelom tijela u sanduk kada je zadobio vidljive ozljede', stoji između ostalog u njihovom priopćenju.

'Gledajte, oni mogu pričati što hoće, ali ja ću im reći i u facu ako treba da lažu', ističe pretučeni Alen. Roditelji su u šoku i ogorčeni na postupak policije. 'Ja to ne bi najgorem zločincu ne bi napravila, sve da je Alen i bio kriv, trebali su uzeti lisice, privesti ga u MUP, a ovo od djeteta ne bi napravili', kaže Alenova majka Asima. Alen već nekoliko dana leži u bolnici s višestrukim prijelomima kostiju, puknute arkade, modricama, a čeka ga i peta operacija. Hrani se samo preko slamke. Policija ipak dodatno provjerava jesu li njihovi ljudi doista morali upotrijebiti silu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene