Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alkohol i tablete opasan su spoj, a upravo ta kombinacija bila je povod umalo tragičnom incidentu u Vrbovcu.


Gorana B. (44) posjet policajaca u domu u Vrbovcu u petak predvečer toliko je razbjesnio da je ubrzo na njih krenuo 20 centimetara dugim nožem i sjekirom za drva, a kada ni to nije bilo dovoljno, uz povike "sve bum vas zgazil", ušao je u svoj traktor marke Belarus i htio ih pregaziti.

Uhićena jer je psovala pred svojom djecom!

Vezani članci Nasilje, ilustracija (Foto: Getty) Zabrinjavajuće brojke: Ove godine ubijeno 11 žena, evidentirano gotovo 900 slučajeva obiteljskog nasilja Alojz Tomašević (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Obrana se žalila: Odgođeno suđenje Alojzu Tomaševiću za obiteljsko nasilje

Kada su vidjeli da s Goranom, starim znancem policije zbog imovinskih delikata, zaista nema šale, rastrčali su se po dvorištu i zvali pojačanje. Kada je razjareni Goran B. traktorom zakvačio službeno policijsko vozilo kojim se policajac odvezao do susjedne kuće, čuvaru javnog reda i mira predstava je dojadila. Izišao je iz auta i ispalio dva hica u zrak da bi primirio nasilnika.

I upalilo je, budući da se Goran B. mirno traktorom vratio u svoje dvorište i predao desetak policajaca koji su ga okružili. Ne zna se što je toliko razjarilo Vrbovčanina da nakon mirnog obavijesnog razgovora s policajcima koji su mu oko 17.40 sati pozvonili na vrata u nastojanju da razriješe (ne)djelo imovinske prirode, on izađe iz kuće i prema njima počne mahati sjekirom pred čijim su se naletima jedva izmicali.

U ruci je držao i nož koji je potom opasao i brže bolje sjeo za volan traktora da bi nastavio pomahnitali pohod na policajce. Gorana B., koji kako neslužbeno doznajemo, voli alkohol pomiješati s tabletama, očito se preplašila i njegova supruga koja se tijekom razgovora s policijom taman vratila kući. Osim dosadašnjih imovinskih delikata, sada ga se tereti i za pokušaj teškog ubojstva policijskih službenika i prisilu prema službenoj osobi. Njegova je predstava tako neslavno završila jer je odmah u petak predan pritvorskom nadzorniku. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook