Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Aktiviranjem eksplozivne naprave oštećena vrata trgovačkog centra u Rijeci

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Jučer u 23:45 u riječkoj četvrti Vežici oštećeno je staklo na vratima jednog trgovačkog centra aktiviranjem nepoznate eksplozivne naprave.

Aktiviranjem nepoznate eksplozivne naprave kasno sinoć je u riječkoj četvrti Vežici oštećeno staklo na vratima jednog trgovačkog centra, a nitko nije ozlijeđen, priopćeno je u ponedjeljak iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Materijalna šteta utvrdit će se naknadno, naveli su iz policije nakon obavljena očevida.

Pročitajte i ovo Javni diskursi koji raspiruju strasti - 1 Što se događa? U više od 100 beogradskih škola dojave o bombama: Policija pregledava prostorije, učenici evakuirani

Pročitajte i ovo Ilustracija Razmišljao o masakru FBI alarmirao srpsku policiju, koja je odmah uhitila mladića: Ovo je guglao i onda je krenula akcija

Policija je primila dojavu o eksploziji ispred trgovačkog centra u 23:45. Očevidom je utvrđeno da je zbog aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave došlo do oštećenja stakla na vratima trgovačkog centra.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, priopćeno je iz PU primorsko-goranske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene