Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Pedofil, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Policija sumnjiči 83-godišnjaka da je tijekom 8. kolovoza u nudističkom kampu na području Poreča videokamerom snimao djecu bez odjeće. U kamperu su pronašli inkriminirajući sadržaj te je muškarac jučer priveden.


Porečka policija privela je 83-godišnjeg njemačkog državljanina jer je u nudističkom kampu videokamerom snimao djecu bez odjeće i time počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

Vezani članci Policija u Melbuourneu, ilustracija Policija sumnja da je Hrvatica ubila troje djece pa presudila sebi: "To su bila divna djeca, puna života" Mama i šminka Dramatična snimka uplakane mame digla prašinu na društvenim mrežama: ''Djeca su mi sve uništila''

"Muškarca se sumnjiči da je tijekom 8. kolovoza u nudističkom kampu na području Poreča videokamerom snimao djecu bez odjeće. Policijski službenici temeljem naloga za pretragu pretražili su kamper-vozilo i kameru osumnjičenog te su pronašli inkriminirajuće sadržaje", izvijestila je Policijska uprava istarska.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja muškarac je u popodnevnim satima 10. kolovoza priveden u pritvorsku jedinicu istarske policije.