Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Srednjoj školi u Korčuli 15-godišnji učenik uperio je nož prema profesorici engleskoga jezika kada ga je ona upozorila da prati nastavu, potvrdila je danas dubrovačka policija.


Učenik prvog razreda srednje škole danas je na satu engleskoga jezika, nakon što mu je profesorica rekla da prati nastavu, izvadio nož, uperio ga prema profesorici, krenuo prema njoj i potom produžio van iz razreda, rekao je glasnogovornik PU dubrovačko-neretvanske Ivan Kukrika.

Vezani članci Očevid, ilustracija Policajac (22) u zavoju izgubio nadzor nad motociklom, sletio s ceste i preminuo u bolnici Stephanie Peterson (FOTO: Volusia County Sheriff\'s Office) Seksualnim skandalima se ne nazire kraj: Još je jedna zgodna profesorica uhićena jer je zavela učenika

Policija je ispitala maloljetnika, koji je prilikom ispitivanja bio u pratnji roditelja, te je utvrđeno da je došlo do težeg remećenja javnog reda i mira.

Petnaestogodišnjak će biti prekršajno prijavljen, a nema osnova za kazneno djelo, rekao je Kukrika.

Ravnatelj škole Lovre Botica rekao je kako su odmah nakon nemilog događaja pozvani roditelji učenika, policija, pedagoginja i liječnica školske medicine.