Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Varaždinski dvojac

Od bloga do posla!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada netko svoju veliku strast pretvori u unosan posao i pritom zaposli i druge ljude - to je priča za Bolju Hrvatsku. U njoj je danas varaždinski dvojac Saša Fišter i Goran Mudri.

Prije tri godine Saša Fišter i Goran Mudri bili su tek dva blogera zaljubljeni u tehnologiju. No, blog su ubrzo pretvorili u portal. 'Zadali smo - OK, 1. rujna 2010. krećemo pa što bude, bude. I onda smo krenuli, malo po malo, nismo pojma imali što radimo, ali razvijali smo se malo po malo i korak po korak smo učili', rekao je poduzetnik Saša Fišter. 

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti''

'Učiš to, živiš to i počneš to raditi. I nema drugog puta', rekao je poduzetnik Goran Mudri. A taj se put itekako isplatio. Otvorio im se niz mogućnosti. Od izrada web stranica do raznih mobilnih aplikcija. Upravo im aplikacije donose i najveću zaradu. 'Stvar je u tome da se razlikujemo po tome što imamo taj interaktivan sadržaj', istaknuo je Saša.

>> Dobar posao s tajicama: Tamarin proizvod nosi se i u Americi

>> Sav novac uložila u posao: Širi se izvan Hrvatske i zapošljava druge

'Ono što se kod nas pokazalo konkretno dobrim jest da smo griješili. Ako griješiš, onda i učiš', dodao je Goran. Pa su i naučili da iz recesije mogu izvući ono najbolje. Kažu da su se morali dodatno potruditi za opstanak na tržištu. I isplatilo se - otvorili su tvrtku. Trenutno ih je šestero. 'Puno truda, puno rada, čak i puno neprospavanih noći, puno fokusiranja, dobar tim i može se uspjeti', otkrio je Goran.

'Naravno da je teško, ali treba učiti i ići korak po korak. Ono što smo naučili jest da nije dobro preskakati stepenice', rekao je Saša. Ne smeta im što nemaju slobodnog vremena. 'Jedino vrijeme koje ne radimo je praktički vrijeme kad spavamo. Ali to nije problem zato jer radimo ono što volimo', rekao je Goran. Stoga, ne čudi što su puni planova za budućnost. Jedan od njih je i osvajanje stranog tržišta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene