Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koncept blizak konačnom proizvodu

Seat 20V20 - Najava skorog produkcijskog crossovera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Seat je na ženevskom auto salonu predstavio konceptni model 20V20, a riječ je o automobilu koji izravno najavljuje skori dolazak produkcijske izvedbe od koje se ne bi trebao značajnije vizualno razlikovati.

 

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović POSJET ŠVICARSKOJ Milanović u Ženevi: "Ljudska je dužnost uvijek biti na strani slabijega" Slika nije dostupna Zabrinuti su Veliki prosvjed liječnika: ''Pandemija će završiti, ali ne postoji cjepivo protiv druge opasnosti koja nam prijeti''

Službeni izvještaj kaže kako je 20V20 automobil koji "kombinira dnamični styling coupa sa četvora vrata s elegancijom SUV-a i svestranošću hatchbacka". Nadalje, ovaj model je dugačak 4660 mm, a međuosovinski mu razmak iznosi 2790 mm, dok mu obujam prtljažnika iznosi 600 l. Vrijedi spomenuti i kako mu je podnica visoka 228 mm.

20V20 se inače temelji na modularnoj volkswagenovoj platformi MQB, koju koriste mnogi modeli iz VW Grupe, uključujući i seatov Leon. Konačni će proizvod stoga pokretati cijeli niz volkwagenovih benzinskih i dieselskih turbo motora manjeg obujma koji će biti upareni s ručnim i DSG mjenjačima, a očekuje se i dostupnost plug-in hibridne izvedbe te pogona na sva četiri kotača.

Početak proizvodnja produkcijskog modela je zakazan za iduću godinu.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene