Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Lud" kao i Veneno

Posljednja saznanja o novom Lamborghiniju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije koji tjedan smo vas izvijestili o mogućnosti predstavljanja novog lamborghinijevog tzv. hyper automobila, pod nazivom HyperVeloce, na ovogodišnjem Pebble Beach Concours d'Eleganceu, no ta se najava, čini se, pokazala napola točnom.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SIGURNOSNI IZAZOVI Milanović iz Ženeve poslao snažnu poruku: "Zapadne sankcije neće zaustaviti rat u Ukrajini" Predsjednik Zoran Milanović POSJET ŠVICARSKOJ Milanović u Ženevi: "Ljudska je dužnost uvijek biti na strani slabijega"

Naime, Lamborghini nije održao službenu premijeru ovog automobila, no čini se da su ga neki ipak uspjeli vidjeti. Točnije, izvori navode kako je Lamborghini održao zatvorenu premijeru za posebno odabrane goste kojima je novitet navodno predstavljen u hologramskom obliku. Ostatak svijeta će se s ovim automobilom moći upoznati tek sljedećeg proljeća na ženevskom auto salonu.

Nadalje, za razliku od ranijih informacija o planiranoj proizvodnji od 30 automobila, 20 coupea i 10 roadstera, proizvodna serija bi trebala biti još ograničenija i to na svega 20 jedinica. Također, ovaj bi model, temeljen na Aventadoru, trebao imati unaprijeđenu izvedbu njegovog pogonskog sklopa snage oko 800 KS ili više, a moguća je i ugradnja neke vrste hibridnog pogona.

Nadamo se kako ćemo uskoro znati više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene