Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kako vam se dopada mat plava Tesla S na 22-inčnim Vossen naplatcima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donosimo vam prvu matiranu Teslu S na 22-inčnim Vossen naplatcima koja moramo priznati izgleda fenomenalno!

Prerada standardnih modela postala je normalnost a uvođenjem novih boja karoserije i upotreba drugih naplataka može se postići da standardni model automobila postane puno atraktivniji i zanimljiviji od svoje normalne inačice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži?

Sada vam predstavljamo vrlo zanimljivu iteraciju Tesla Modela S koji je dobio mat plavu boju karoserije i fenomenalne Vossen naplatke od 22 inča u grafit sivoj boji.

Ovaj projekt nastao je kad je gospodin po imenu Brad Bargmen nazvao ekipu iz Vossena sa željom da napravi nešto novo i neuobičajeno sa svojim najnovijim Tesla Modelom S te da pronađe savršen dizajn naplataka da bi se njegov automobil zaista izdvajao iz mase.

Nakon što su odabrali optimalne dimenzije, vlasnik automobila, Brad, odabrao je VVS CV1 naplatke dimenzija 22x9 / 22x10.5 u mat grafitnoj boji s elementima sa sjajnim premazom koji dodatno ističu njihov dizajn. Nakon odabira savršenih naplataka uslijedila je boja karoserije a Signature Customs zaslužan je za ovu Matte Blue Mettalic foliju.

Ovaj mat metalik plavi Tesla Model S toliko je lijep da bi Elon Musk stvarno trebao razmisliti da angažira Vossen kao svog službenog tunera. Teško je da se ikome ne bi svidio ovako lijep i izvanredno tehnološki zaokružen automobil.

►►►   Detaljan pogled na Teslin Model S

Tesla S sa Performance plus paketom dolazi sa visoko-performansnim inverterom koji dostavlja 416 KS i 600 Nm okretnog momenta a sav taj okretni moment dostupan je od nula okretaja. Prema službenim podacima, model S postiže ubrzanje od nule do stotke za 4.6 sekunde a najbolji dio priče jest što automobil konstantno ubrzava jednako dobro.

Na kraju, pitanje za milijun dolara je kolika mu je autonomija i koliko dugo treba da se baterije napune. Kao i kod svih ostalih EV-a to ovisi o infrastrukturi i stilu vožnje. Međutim, Tesla Model S certificiran je za autonomiju od 430 km.

Potpuno električna limuzina već sad ima performanse kojih se ne bi posramila većina konvencionalno pogonjenih automobila na tržištu, a od sada ima i pregršt stila i karaktera. Sjedi 5!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene