Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moderni retro

Ford će u Detroitu predstaviti nasljednika modela GT?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema posljednjim saznanjima Ford će na predstojećem detrotiskom NAIAS-u sljedećeg mjeseca predstaviti novi sportski model koji bi mogao biti nasljednika modela GT.

 

Pročitajte i ovo Brett Kavanaugh (Foto: AFP) Tko će imati kontrolu? Dramatičan dan u Americi: "Zaklinjem se danas, ja sam nedužan po ovoj optužbi" Brett Kavanaugh (Foto: AFP) Niječe optužbe Kandidat za američki Vrhovni sud suočava se s optužbama za seksualno napastovanje

Za sada nema službenih potvrda ove vijesti, no Carscoops tvrdi kako će se raditi o automobilu ograničene serijske proizvodnje od oko 1200 primjeraka, a navodno će ga pokretati snažnija verzija turbo V6 EcoBoost motora snage od najmanje 600 KS, odnosno 441 kW.

Ako bi se uistinu radilo o nasljedniku modela GT, koji se podsjetimo proizvodio u razdoblju između 2004. i 2006. u kojem je proizvedeno tek nešto više od 4.000 primjeraka (planiralo se proizvesti 4.500), za očekivati je kako će motor biti smješten iz putničke kabine te kako će dizajn automobila biti osmišljen po uzoru na prethodne GT modele.

Dolazak ovog automobila na tržište se očekuje do kraja iduće godine, a uskoro bi trebali znati više.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene