Obavijesti Video Pretražite Navigacija
američki izbori

Kanye West priznao poraz, najavio kandidaturu za sljedeće izbore 2024.

Znamo da Trump i Biden nisu jedini kandidati na izborima. Poraz je priznao poznati reper Kanye West. Pokušao se kandidirati tako što je obožavatelje nagovarao da nadopišu njegovo ime na listić, što je u SAD-u dopušteno.

Reper Kanye West u utorak je glasao za sebe kao sljedećeg američkog predsjednika nakon dugotrajne kampanje obilježene nestalnim izjavama i nagađanjima da bi mogao prisvojiti nešto glasova crnaca od demokrata Joea Bidena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog požara u blizini blokirali Kongres Stručnjak za međunarodne odnose o atmosferi straha u Washingtonu: "Opsadno stanje trajat će možda i dva tjedna nakon inauguracije" Joe Biden (Foto: AFP) Kratka biografija Tko je Joe Biden, 46. predsjednik SAD-a? Privatni život najstarijeg američkog predsjednika obilježile su brojne tragedije

Kasno u utorak navečer, pjevač i modni dizajner priznao je da je njegov pokušaj 2020. godine završio, sugerirajući da njegova zadaća nije gotova.

Prije toga, pjevač je tvitao da je "prvi put u životu glasao za predsjednika Sjedinjenih Država i to za nekoga kome zaista vjerujem ... sebi."

 

 

Kasnije je objavio videosnimku kako glasa u Codyju u državi Wyoming, gdje se upisao u popis birača.

West (43) ušao je na predsjedničke izbore u nekolicini država, iako ne na ključnim državama poput Floride, Pennsylvanije i Michigana.

Njegova slavna supruga Kim Kardashian, čini se, nije podržala njegov pokušaj.

West, nekoć jedan najvećih Trumpovih pristaša među slavnim osobama, pokrenuo je svoju kampanju za Bijelu kuću u srpnju nestalnim izjavama koje su pokrenule zabrinutost zbog njegova mentalnog zdravlja.

Dvostruki dobitnik nagrade Grammy rekao je 2018. godine da pati od bipolarnog poremećaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene