Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Bolt može istrčati 9.52?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trostruki olimpijski prvak Jamajčanin Usain Bolt mogao je u finalu utrke na 100 metara na Olimpijskim igrama u Pekingu istrčati rezultat 9.52 sekunde da desetak metara prije cilja nije usporio i počeo slaviti pobjedu, izjavio je njegov trener Glenn Mills.

"Bolt trči 100 metara tek nešto više od godinu dana i ovo što je ostvario je neviđeno. Uvjeren sam da je u finalu mogao trčati 9.52 da nije počeo slaviti," smatra Mills.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Peking ćemo najviše pamtiti po Phelpsu i Boltu Slika nije dostupna Bolt s novim sprintericama u pohodu na drugo zlato

Provjeru njegovih riječi moći ćemo vidjeti u petak u Zurichu na slavnom "Weltklasse" mitingu gdje se Bolt boriti protiv osvajača srebra i bronce sa OI u Pekingu Richarda Thompsona iz Trinidada i Tobaga i Amerikanca Waltera Dixa.

Organizatori mitinga su osigurali 34.000 eura bonusa za svjetski rekord i polugu zlata vrijednu 18.000 eura. Bolt će dobiti i 10.900 eura za pobjedu.

"U Pekingu sam ostvario sve ciljeve i snove i teško je očekivati da deset dana kasnije nadmašim te rezultate. Sada želim završiti sezonu bez ozljeda," kazao je Bolt.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene