Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatski rukometaši i košarkaši krenuli prema Pekingu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dolaska kajakaša, boksača i plivača, hrvatska sportska ekspedicja počinje se okupljati u Pekingu šest dana prije početka Olimpijskih igara. Raspoloženje u našem košarkaškom i rukometnom taboru je dobro, a razmišljanja puna optimizma.

''Teško je što prognozirati, ali naša najmanja želja je da osvojimo medalju. Koja će to biti, vidjet ćemo. Treba ići utakmicu po utakmicu i ako ne bude nikakvih zdravstvenih problema, vjerujem da ekipa sigurno može doći do vrhunskog rezultata,'' izjavio je naš slavni rukometaš Petar Metličić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SJEDNICA GRADSKE SKUPŠTINE Tomašević: ''Stanje u KK Ciboni je loše, u klub šaljem inspekciju, pozivam i Ministarstvo da učini isto'' Mario Jurič KOŠARKAŠKA UTAKMICA U Spaladium Areni prvi događaj takve vrste na kojem može prisustvovati publika: Očekuje se oko 2.000 ljudi, a gledatelji moraju ispuniti barem jedan uvjet

Dobrim se rezultatima opet nadaju i hrvatski košarkaši, koji iz sada već daleke 1992. imaju u nasljeđu srebrnu medalju. 

''U reprezentaciji sam već sedam godina i ovo je najbolja atmosfera do sada. Imamo timski duh koji još nikad nismo imali. Nije izgledalo bajno na početku priprema, ali na kraju nam se trud isplatio. Nadam se da i mi možemo napraviti nešto veliko,'' izjavio je hrvatski košarkaš Marko Popović. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene