Obavijesti Video Pretražite Navigacija

VIDEO: Vratar igrača zaustavio kung fu udarcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lukas Podolski zaradio je ozbiljnu ozljedu rebara na prijateljskoj utakmici Njemačka - Belgija, nakon što je pri punom trku zaustavljen kung fu udarcem belgijskog vratara Stijna Stijnena.

Pročitajte i ovo Nicole de Moor Ljudska prava Tražitelji azila dobili slučaj na sudu: Državnoj tajnici zaplijenjen zamrzivač i aparat za kavu Kirurg udara pacijenticu za vrijeme operacije Dobila odštetu od 70 dolara UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Kirurg za vrijeme operacije tri puta udario 82-godišnjakinju: Sad je slijepa na jedno oko

Oko 22 metra od belgijskog gola Podolski je u punom trku naletio na Stijnenovu kopačku jer je u stilu Jackie Chena ispravio nogu i doslovce odnio Podolskog udarcem u abdomen. 

Njemački reprezentativac je nakon toga iznesen s terena i pružena mu je liječnička pomoć. Rezultat - natučena rebra i ogromna posjekotina. 

"Boli ko sam vrag", kazao je kasnije Podolski. 

Zanimljivo je da danski sudac Schiri Vejgaard unatoč svemu nije posegnuo za kartonom, niti je dosudio barem faul.

"To je bio čisti kung fu i ne zaslužuje ništa manje od crvenog kartona. Tko se tako ponaša mora izletiti van", kazao je Manfred Amerell glasnogovornik Njemačkog nogometnog saveza.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene